Mogelijke lidmaatschappen

Binnen onze vereniging zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk.

Rijdend Lid
Met dit lidmaatschap ben je tevens lid bij de KNHS en kan er 1 les per week gevolgd worden en kan men gebruik maken van de accommodatie op de daarvoor gestelde momenten.

Accommodatielid
Als accommodatielid ben je tevens lid bij de KNHS en kunnen er geen lessen worden gevolgd maar er kan wel gebruik worden gemaakt van de accommodatie op de daarvoor gestelde momenten.

Wedstrijdlid
Als wedstrijdlid ben je tevens lid bij de KNHS en kom je op wedstrijden uit onder de naam van de vereniging. Er worden geen lessen gevolgd en er kan geen gebruik gemaakt worden van de accommodatie. Aan activiteiten kan wel worden deelgenomen.

Niet rijdend lid
Als niet rijdend lid vind je via onze vereniging aansluiting bij de KNHS om bijvoorbeeld actief te zijn als jurylid.

Donateur
Als donateur is een KNHS-lidmaatschap niet nodig en ondersteun je de vereniging.

Onze sponsor: