nk ver 02-10c

Paardensportvereniging Noord Veluwe is in 2010 ontstaan na de fusie van Ponyclub Oosterwolde en Rijvereniging de Noord Veluwe Ruiters. De Noord Veluwe Ruiters kennen een oprichtingsdatum van 29 september 1945 en Ponyclub Oosterwolde is sinds 7 september 1967 actief.

De vereniging draait met een bestuur van 5 bestuursleden en wordt ondersteund door diverse commissies voor onder andere de wedstrijden, de sponsoring en activiteiten.

Mogelijke lidmaatschappen

Binnen onze vereniging zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk.

Rijdend Lid
Met dit lidmaatschap ben je tevens lid bij de KNHS en kan er 1 les per week gevolgd worden en kan men gebruik maken van de accommodatie op de daarvoor gestelde momenten.

Accommodatielid
Als accommodatielid ben je tevens lid bij de KNHS en kunnen er geen lessen worden gevolgd maar er kan wel gebruik worden gemaakt van de accommodatie op de daarvoor gestelde momenten.

Wedstrijdlid
Als wedstrijdlid ben je tevens lid bij de KNHS en kom je op wedstrijden uit onder de naam van de vereniging. Er worden geen lessen gevolgd en er kan geen gebruik gemaakt worden van de accommodatie. Aan activiteiten kan wel worden deelgenomen.

Niet rijdend lid
Als niet rijdend lid vind je via onze vereniging aansluiting bij de KNHS om bijvoorbeeld actief te zijn als jurylid.

Donateur
Als donateur is een KNHS-lidmaatschap niet nodig en ondersteun je de vereniging.

Voorzitter:

Liesbeth Vermeulen

Penningmeester:

Annemarie Jansen-Migchelbrink

Secretaris/Ledenadministratie:
Marianne van Ekeris

Bestuurslid (wedstrijdcommissie):

Satu Pleijter

Kees ten Cate

Minke Morren-Lokhorst

Joëlle Berghuis

Wedstrijdsecretariaat:

Lid worden?

Wil je je aanmelden als lid, download dan hier het inschrijfformulier en mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributies

Rijdend lid € 240,- per jaar
Accommodatielid € 120,- per jaar
Wedstrijdlid € 100,- per jaar
Niet-rijdend lid € 100,- per jaar
Donateur € 50,- per jaar

Kosten van een 2e les per week EUR 125,- per jaar, het is mogelijk dit per kwartaal te wijzigen.

Betalingen per half jaar.
De betaling geschiedt per automatisch incasso.
Administratiekosten in geval van geen automatische incasso € 5,- per half jaar.
Onze sponsor:
Banner Hoefsmederij van Hattem